Gruppetilbud

Luk alle
Åbn alle

Tilbud til førstegangs fødende

I Hvidovre er tilbuddet til førstegangsforældre deltagelse i FamilieLiv Hvidovre, hvor forældregrupper dannes.

Tilbud til flergangs fødende

Du bliver inviteret i mødregruppe, når din baby er mellem 1 og 2 måneder gammel. Vi ringer til dig og fortæller hvornår mødregruppen starter. Vi sørger for kaffe og te, mulighed for at lave adresseliste og benytte en inspirationskasse, så I kommer godt igang.

Første gang bruger I tiden på at lære hinanden at kende og snakke om, hvad indholdet i mødregruppen skal være. Nogle mødregrupper er aktive, går ture og til babysvømning, Power Cirkus på Cirkusmuseet, andre prioriterer at mødes derhjemme. Det er noget I selv bestemmer i gruppen.

Distrikt Nord og Syd

Du inviteres sammen med mødre, der bor i samme bydel som dig. vi prøver at tage hensyn til, at du kommer sammen med andre flergangs fødende.

Mødregruppen mødes første gang i Børnesundhedshuset til højre for Rådhuset og herefter i jeres eget hjem.

Enghøjgruppen er en mødregruppe, som ledes af tre familiebehandlere og en sundhedsplejerske. Vi mødes hver torsdag kl. 10.00 – 12.00, i Enghøjhuset, i Avedøre.

Deltagere i gruppen er mødre med børn under 1 år, som har behov for ekstra støtte og vejledning for at understøtte barnets sunde udvikling.

Gruppen kan også være en hjælp til at skabe netværk mødrene imellem.

I gruppen leger vi og taler om glæder og udfordringer i forældreskabet.

Deltagelse i gruppen sker efter henvisning fra egen sundhedsplejerske.

Har du spørgsmål om gruppen kontakt:

Familiebehandler Kristine tlf. 41 32 07 81 eller

Sundhedsplejerske Jannie tlf. 25 52 97 83

Hvis du har haft BMI over 30, da du blev gravid, inviteres du sammen med din baby til at komme i en mødregruppe med fokus på sund kost og motion for dig og din familie.

I gruppen deltager en sundhedsformidler og en sundhedsplejerske, forløbet strækker sig over otte gange inden for det første år. Programmet tager udgangspunkt i metoden Små Skridt, der bygger på at du foretager livsstilsændringer, der forbliver i dit liv.

Mødregruppen mødes fredage fra kl. 10-12.30

Er du interesseret i gruppen, ring til sundhedsplejerske Merete Holm 41 73 84 63